Tervetuloa blogiini!

Moi ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin! Ruudun tällä puolella kirjoittelee parikymppinen Helsinkiin asumaan asettunut tyttö, jonka päivät koostuvat muun muassa viestinnän opinnoista Helsingin yliopistolla, sekä aina vaan uusien matkasuunnitelmien laatimisesta, ystävistä ja erilaisista harrastuksista. Haaveilen toimittajan ammatista ja olen jo pienestä lapsesta saakka rakastanut kirjoittamista, joten bloggaaminen tuntuu minusta luontevalta ja hauskalta tavalta ilmaista itseäni sekä muun muassa kertoa reissukokemuksistani, joita minulta löytyy paljon, ja joita tulevaisuudessa pääsen toivottavasti kerryttämään lisää vielä entistäkin enemmän. Tämä blogi toimii siis tapanani kertoa kokemuksistani matkailijana, mutta myös siitä tavallisesta arjesta ja tavoista, joilla pyrin piristämään sitä täällä koti-Suomessakin ollessani.

Blogini aiheita: matkailu

Ahkeran opiskelun lisäksi elämässä tarvitaan myös jonkinlaista vastapainoa. Minulle tällaista vastapainoa tuo matkustaminen, josta nautin todella paljon. Rakastan uusien matkojen suunnittelemista, ja haaveissani on päästä käymään jokaisessa maailman maassa. Mikään ei ole hienompaa kuin uusien asioiden kokeminen, uusiin ihmisiin ja uusiin kulttuureihin tutustuminen sekä muut matkailun tuomat positiiviset, arkea piristävät vaikutukset, jotka auttavat jaksamaan esimerkiksi koti-Suomen pimeää talvea ja opiskelujen tuomaa stressiä. Uskon siihen, että matkailu avartaa, joten haluan kokea mahdollisimman palon avartaakseni käsityksiäni maailmasta ja sen ihmisistä.

Olen tähän mennessä ehtinyt käymään parissa kymmenessä maassa, ja suunnittelen aina vaan uusia matkoja. Olen innoissani sekä viikonlopuista Euroopassa että pidemmistä reissuista vähän kauempanakin, ja blogissani aion kertoa kaiken parhaista matkakohteista sekä tulevaisuuden matkasuunnitelmistani. Rakastan matkustamisesta puhumista, joten blogi on minulle yksi keino purkaa kaikkia niitä ajatuksia, joita minulla aiheesta on. Haaveilen myös matkailutoimittajan urasta, joten blogi on minulle myös hyvä keino kehittyä kohti tulevaisuuden ammattiani ja saada monia hyödyllisiä kokemuksia, jotka auttavat minua saavuttamaan unelmani ja kehittymään kirjoittajana. Toivon, että voin auttaa lukijoitani matkavinkeilläni, ja että pystyn antamaan uusia ja piristäviä matkailuideoita kaikille, jotka laillani nauttivat matkustamisesta aina vaan uusiin maihin ja kaupunkeihin.

Arkinen elämäni

Elämä ei kuitenkaan voi olla pelkkää matkailua, ja haluan pitää blogin ja bloggaamisen mukanani myös siinä ihan tavallisessa, jokapäiväisessä elämässä, jota elän, ja johon sisältyy muun muassa yliopisto-opintoja, ystäviä ja erilaisia harrastuksia. Toivon, että voin tässä blogissa avata hieman opintojeni tarkoitusta ja sisältöä, sekä kertoa mielenkiintoisella tavalla siitä, millaista on olla parikymppinen helsinkiläinen ja millaisia asioita elämääni sisältyy. Pyrin elämässäni aktiivisuuteen ja uudet kokemukset ovat matkailun lisäksi mukana myös arjessani, joten tavoitteeni on päästä kertomaan tällaisista aiheista myös blogissani ja siten innostaa lukijoitani uusiin kokemuksiin ja muihin uudenlaisiin asioihin.

Jos siis koet olevasi kiinnostunut kaltaiseni nuoren naisen elämästä ja tarjoamistani vinkeistä niin matkustamiseen kuin hauskempaan arkeenkin, pysy mukanani ja muista lukea uusimmat postaukseni tästä blogista!